13 juli 2014 DNRT Sponsordag, Zandvoort

Op zondag 13 juli was op Circuit Park Zandvoort de DNRT (Dutch National Racing Team) een sponsordag. Op zo’n dag rijdt er daadwerkelijk van alles, van een PTC Toyota Aygo tot een brute Porsche 911 RSR en natuurlijk ook Westfield Cupracers.
Een uitgelezen mogelijkheid voor Craft Detachering, gespecialiseerd in de werving en selectie van technische personeel en  sponsor van de Westfieldcup, haar relaties uit te nodigen. Onze relaties kregen de ultieme mogelijkheid om autosport op het circuit van Zandvoort van zeer dichtbij mee te maken een aantal ronden mee te nemen in deze snelle Engelse racer.

De prestaties van deze cupracer, bijna 180 pk bij een gewicht van ongeveer 570 kg, kwamen volledig tot zijn recht tijdens deze zonnige dag.. “Gaaf,” “Fantastisch,” “Heel erg leuk,” Het grootste probleem waar de meerijders mee opgezadeld worden, is het vinden van de juiste woorden om hun gevoel uit te dragen. De grote glimlach die onder de veiligheidshelmen straalt, zegt echter al meer dan genoeg.

Onder het genot van een drankje en een hapje kunnen  terug te kijken op een uiterst gezellig evenement met veel blije gezichten en tevreden gasten waarbij we onze voorliefde voor de techniek goed hebben kunnen delen.

 

 

Sponsordag 13 juli 2014

 

Zie hier de foto’s van deze mooie dag: http://www.westfieldcup.nl/fotos/2014-zandvoort-13-juli/

Volg ons

Normering

Craft Recruitment BV, Laan van Vredenoord 33, 2289DA Rijswijk, T: 010 8200939, E: info@craftrecruitment.nl