NBBU

NBBU

Wat betekent de NBBU voor U?

Kwaliteit: Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie.

Vakmanschap: De goed opgeleide, professionele intercedenten van uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU kennen hun markt als geen ander en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. De NBBU ondersteunt hen hierbij met onder meer vakinhoudelijke seminars. Specialisten van de NBBU Servicedesk staan hen terzijde bij gespecialiseerde vragen op het gebied van cao’s, arbeidsrecht en (sociale) wet- en regelgeving.

Transparantie: Uitzendbureaus die aangesloten zijn bij de NBBU werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten, die u als opdrachtgever verzekert van transparantie en duidelijkheid.

Betrouwbaarheid: Elk uitzendbureau dat is aangesloten bij de NBBU heeft ook het SNA-keurmerk en voldoet aan alle financiële en administratieve criteria waaraan een bonafide uitzendbureau wettelijk moet voldoen. Een lid dat niet meer aan de lidmaatschapseisen voldoet wordt ontzet uit het lidmaatschap. Voor u dus een extra waarborg voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Flexibele NBBU-cao: NBBU-uitzendondernemingen werken met de NBBU-cao, de meest flexibele cao voor uitzendkrachten. Deze cao biedt de inlener concrete voordelen, zoals: Met de speciale 65+ regeling is het voor uitzendkrachten mogelijk om de werkzaamheden flexibel bij u voort te zetten na 65-jarige leeftijd. De NBBU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat in uw sector van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen uw vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer.

Bekijk de onze NBBU Algemene Voorwaarden

Bekijk de onze NBBU cao

Volg ons

Normering

Craft Recruitment BV, Laan van Vredenoord 33, 2289DA Rijswijk, T: 010 8200939, E: info@craftrecruitment.nl